2 comentarios en “MAKRO O + Y +

  1. Hace muchos años que conozco las obras de arte del gran artista Josep San Juan, ver esos vidrios en mil formas y ese saber hacer, hace cualquier espacio en un mundo diferente y para mucha gente eso es mucho, de verdad una pasad..

  2. Hi ha el deliri de convertir la llum en pedra per agafar-la amb les mans i tindre entre els dits una mica del resplendor primigeni de les galàxies. Sanjuan ha aconseguit dominar la matèria vítria i cristal·lina per convertir-la en poesia de llum. El seu domini tècnic suprem ens convenç que la cosa més fràgil de la natura es pot transformar en bellesa imperible. Demostra que la matèria en què treballa parla un llenguatge infinit, nou a cada dia. És un creador incansable. Espere seguir gaudint de la seua obra per molt de temps.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *